Подія дня

Зацікавити, мотивувати учнів до навчання, розвивати їх професіоналізм, творчі кулінарні здібності можна не лише на спеціальних уроках, але й у позаурочний час. Ось з такою метою 14 листопада у навчально-практичному центрі училища була організована виставка-продажа страв, кулінарних та кондитерських виробів, різних видів смузі з гарбузів та інших плодів, які так рясно входили цієї осені. Смакову та естетичну насолоду отримали всі, хто придбав і скуштував творіння учнів. Виручені кошти покладені в скриньку для воїнів ЗСУ.

Дивує осінь нас барвиста

Своїми щедрими дарами! Дивують наші творчі учні

Своїми вмілими руками!

Ось гляньмо на столи святкові

Квітують страви гарбузові:

Тістечка і запіканки,

Кекси, мафіни, капкейки,

Пана-коту і цукатиВміють учні готувати!!!

Автор – викладач спецдисциплін Любов Грабовська

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x