Професійний навігатор – курс “Приготування коктейлів”

6 лютого в клас-барі училища відбулося перше заняття з курсу  «Приготування коктейлів», яке анонсоване в Освітньому хабі Київщини.

Приготування напоїв, культура їх споживання – це складові частини культури харчування, що є невід’ємною частиною національної і загальнолюдської культури.

Спікери курсу Тетяна ПАЛАМАРЧУК та Анна ТИМОЩУК привідкрили завісу історії що до культури створення та вживання коктейлів, розкрили деякі таїнства з приготування цих напоїв, зокрема,  класичних: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних.  

Учасники заняття відпрацювали приготування безалкогольного коктейлю Махіто, відбулася дегустація напою.

Запрошуємо на друге заняття курсу «Приготування коктейлів» , яке відбудеться в Форматі офлайн/онлайн 27 березня 2023року о 14-00.

Цільова аудиторія: населення територіальних громад.

Просимо зареєструватися за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeub0kbdXdyr0UkS24EP93osHgvifyjNXhhNOwJhyUj3l_O-A/viewform?usp=sf_link

Підключитися до конференції ZOOM –  конференції можна за посиланням

https://us02web.zoom.us/j/7019136545?pwd=OHVUUXdFM3daekdpdHlVSDY2TUtkZz09

або Ідентифікатор конференції: 701 913 6545

Код доступу: 123456

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x