Урок в НПЦ кухарів та кондитерів

В 35 групі, що навчається за професією “Кухар; кондитер”, відбувся урок виробничого навчання з теми: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”. Тема уроку “Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього смажених у фритюрі: пончиків, пиріжків, беляшів”. Проводила урок майстер в/н Валентина Степанівна РЕВКО.

На уроці виробничого навчання здобувачі освіти 37 групи, що навчаються за професією “кухар; офіціант”, відпрацювали подачу перед відвідувачами фруктів та закусок з використанням шоколадного фонтану. Шоколадний фонтан — це привабливе та інтерактивне обладнання для подачі шоколаду під час банкетів, фуршетів, весіль та інших урочистих подій. Вони додають святковій атмосфері особливого шарму і надають гостям можливість […]

Випуск 2025-3

31 січня 2025 року в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” – відбулося свято. Дипломи кваліфікованого робітника та свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали здобувачі освіти груп №44 та 45, що навчалися за інтегрованою професією “Кухар, кондитер”. З вітальним словом звернувся до випускників т.в.о. директора Олександр Слободяник. Приємними і вдячними були […]

23 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений заключний практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків Ржищівської територіальної громади. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання відмінно виконали поставлені завдання курсу і приготували смачні та водночас корисні страви згідно оновленого дитячого меню для шкіл та садочків. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x