Урок в НПЦ кухарів та кондитерів

В 35 групі, що навчається за професією “Кухар; кондитер”, відбувся урок виробничого навчання з теми: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”. Тема уроку “Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього смажених у фритюрі: пончиків, пиріжків, беляшів”. Проводила урок майстер в/н Валентина Степанівна РЕВКО.

105 років тому, 29 січня 1918 року, українські студенти стали на захист своєї держави та ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ. Бій під Крутами став для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Кінець 1917 року. Триває Перша світова війна. Молода Українська Народна Республіка нещодавно проголосила свою автономію […]

Навчання в групі №23, що навчається за інтегрованою професією “Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів” відбувається на випуску готової продукції. Учні готують коридор навчального корпусу до опоряджувальних робіт, керує роботою майстер виробничого навчання Олександр Кваснічко

Привіт, друзі! Скучили за нами? 😏  За січень назбиралось багацько новин, якими поспішаємо з вами поділитись 😊 У цьому випуску про: проміжні результати промокампанії “Все працює завдяки нам” нові короткострокові онлайн-курси для профтехосвітянрезультати навчання профтехівців на програмі  “Виднокурс” інструменти та курси платформи дистанційного навчання “Профосвіта онлайн” ПРОМІЖНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРОМОКАМПАНІЇ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ«ВСЕ ПРАЦЮЄ ЗАВДЯКИ НАМ»Майже один млн переглядів головного проморолика на ютуб та близько 50 […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x