Тиждень професійної освіти – день 4

Більшість мандрівників прагнуть відвідати Лувр у Парижі, Метрополітен у Нью-Йоку, Прадо у Мілані. І не можна відправитись у подорож і не спробувати місцеву кухню. Адже національні страви допомагають ще більше вивчити культуру тієї чи іншої країни.При цьому цікаво не просто спробувати, а й вивчити історію місцевої кухні або її ключових продуктів, дізнатися про дивні кулінарні вподобання. У цьому допоможуть музеї їжі.25 травня 2023 року здобувачі освіти кулінарного напряму в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти віртуально подорожували музеями хліба, звареного борщу, сала, шоколаду, локшини швидкого приготування, німецьких ковбасок, сиру, салямі, гірчиці, оцту, бананів, морозива, підгорілої їжі, огидної їжі тощо.

Віртуальну екскурсію провела завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА.

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Випуск – 2025

30 червня 2025 року ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відсвяткувало урочистий випускний вечір. Цей день став яскравим та незабутнім фінальним акордом для 30 випускників, які здобули професію Муляр; лицювальник-плиточник. Урочиста частина в актовій залі була наповнена теплими словами подяки педагогам, зворушливими спогадами та гордістю за свої досягнення. З вітальним словом до випускників […]

21 травня у ДПТНЗ “Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу” відбувся відкритий урок з англійської мови на тему “Національні страви країн світу”, який провела викладачка Олена ЯМКОВА. Здобувачі освіти вирушили у захопливу кулінарну подорож, досліджуючи традиційні страви різних народів світу. Учні з ентузіазмом представляли свої улюблені національні страви, розповідали про їхні інгредієнти, історію та культурне значення. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x