Презентуємо результат уроку виробничого навчання

В лабораторії кондитерів, що входить в склад навчально-практичного центру, 06.02.2023 року у групі № 35, що навчаються за професією “Кухар; кондитер” відбувся урок виробничого навчання з приготування капкейків. Учні навчилися готувати тісто для капкейків, декілька видів кремів для оздоблення цих виробів та використовувати різні види декору. Майстер виробничого навчання Валентина РЕВКО.

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x