Презентуємо навчальні проєкти

Відповідно до плану місячника методичної роботи “Від творчого педагога – до компетентного здобувача освіти” 10.02.2023 року в групі №36, які навчаються за професією “Кухар” на уроці хімії пройшов захист проєктів з теми “Хімія і прогрес людства”.

13.02.2023 року в групі № 24, які навчаються за професією “Кухар; кондитер” на уроці відбулась презентація проєктів з тем: “Усунення тимчасової і постійної жорсткості води”, “Хімія у домашній аптечці”, “Хімія в харчовій промисловості”, “Дослідження рН грунтів”.

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Ми навчаємо

21 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів навчалися кухарі шкільних їдалень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x