Тиждень професійної освіти – день 4

Більшість мандрівників прагнуть відвідати Лувр у Парижі, Метрополітен у Нью-Йоку, Прадо у Мілані. І не можна відправитись у подорож і не спробувати місцеву кухню. Адже національні страви допомагають ще більше вивчити культуру тієї чи іншої країни.При цьому цікаво не просто спробувати, а й вивчити історію місцевої кухні або її ключових продуктів, дізнатися про дивні кулінарні вподобання. У цьому допоможуть музеї їжі.25 травня 2023 року здобувачі освіти кулінарного напряму в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти віртуально подорожували музеями хліба, звареного борщу, сала, шоколаду, локшини швидкого приготування, німецьких ковбасок, сиру, салямі, гірчиці, оцту, бананів, морозива, підгорілої їжі, огидної їжі тощо.

Віртуальну екскурсію провела завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА.

Згідно з планом закладу освіти 26 квітня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” було проведено заняття з цивільного захисту. На заході, який спочатку відбувся в актовій залі, а потім на стадіоні училища, здобувачі освіти та працівники дізналися про правила поводження з вибухонебезпечними предметами, правилами дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Було […]

Вже 38 весну зустрічає Україна з гірким присмаком полину… Вже 38 весну квітнуть сади на покинутих обійстях… Вже 38 років обірваним суцвіттям болить у наших душах і серцях Чорнобиль… 26 квітня, в день пам’яті Чорнобильської катастрофи, у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА провела виховний захід “Весни обпалене суцвіття”, […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x