Проєкт “Професія майбутнього: коли закінчиться війна”
Пасротр проєкту “Професія “Няня”: від традицій до інновацій”
Відеоролик проєкту “Професія “Няня”: від традицій до інновацій ”
За результатами конкурсу проєктів серед учнівсько-педагогічних колективів ЗП(ПТ)О та ЗФПО укладено
інтерактивний збірник конкурсних робіт “Апсайклінг як мистецтво”.
Остаточний варіант_Апсайклінг як мистецтво (genially.com)
Училище презентує свою роботу
__________________________________________________________________________________________________________________
Відео-збірник страв, які презетувалися в обласному проєкті “Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України”
Грибна юшка
Гуляш-бограч
Манник медовий
Манно-медові капкейки
Гарбузово-апельсиновий конфітюр
Авдіївська каша
Гречані капкейки
Рулетики з чорносливом
Гарбузовий мед
Гречані млинці
М’ясо тушковане з картоплею та квашеною капустою
Г речані ляпуни
___________________________________________________________________________________________________________________________
Пропонуємо відео-звіт щодо роботи в обласному проєкті “Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України”
VIDEO
Свято української кухні “Виставка-ярмарка” – це результат роботи в проєкті. Виручені кошти передані на допомогу ЗСУ.
VIDEO
Учні груп 25 та 26, що навчаються за професією “Кухар; кондитер”, під керівництвом майстрів виробничого навчання ТЕтяни ОСЬМІРКО та Лариси СОРОКИ дослідили гастрономічні уподобання Закарпатського краю, організували майстер-класи по приготуванню перших страв: богач, юшка грибна.
VIDEO
Майстри виробничого навчання Надія Балацька, Наталія БОНДАР, Оксана ГОРОХОВА з учнями груп 28 та 46, що навчаються за професією “Кхар; кондитер”, дослідили щедрі столи, сповнені ситними стравами народу Наддніпрянщини: Київщина, Черкащина, Кіровоградщина, Чернігівщина. ПРиготували други страви: м’ясні крученики фаршировані чорносливом, бігус, лемішку як в старовинному так і в сучасному подаванні.
VIDEO
Класний керівник Євгенія ПРЕКРАСНА-КВІТКА та майстер виробничого навчання Анна КВАСНІЧКО з учнями групи 34, що навчаються за професією “Кухар; кондитер”, дослідили кулінарні надбання Слобожанщини: Харківська, Луганська та Донецька області. Здивували приготуванням забутих, простих, але смачних, солодких страв: медовий манник, ляпуни гречані, авдіївська каша, гарбузовий мед. презентували їх подачу в старовинному та сучасному варіантах.