Працюємо в проєктах

Проєкт “Професія майбутнього: коли закінчиться війна”

Пасротр проєкту “Професія “Няня”: від традицій до інновацій”

Відеоролик проєкту “Професія “Няня”: від традицій до інновацій

За результатами конкурсу проєктів серед учнівсько-педагогічних колективів ЗП(ПТ)О та ЗФПО укладено

інтерактивний збірник конкурсних робіт “Апсайклінг як мистецтво”. 

Остаточний варіант_Апсайклінг як мистецтво (genially.com)

Училище презентує свою роботу

__________________________________________________________________________________________________________________

Відео-збірник страв, які презетувалися в обласному проєкті “Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України”

Грибна юшка

Гуляш-бограч

Манник медовий

Манно-медові капкейки

Гарбузово-апельсиновий конфітюр

Авдіївська каша

Гречані капкейки

Рулетики з чорносливом

Гарбузовий мед

Гречані млинці

М’ясо тушковане з картоплею та квашеною капустою

Гречані ляпуни

___________________________________________________________________________________________________________________________

Пропонуємо відео-звіт щодо роботи в обласному проєкті “Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України”

Свято української кухні “Виставка-ярмарка” – це результат роботи в проєкті. Виручені кошти передані на допомогу ЗСУ.
Учні груп 25 та 26, що навчаються за професією “Кухар; кондитер”, під керівництвом майстрів виробничого навчання ТЕтяни ОСЬМІРКО та Лариси СОРОКИ дослідили гастрономічні уподобання Закарпатського краю, організували майстер-класи по приготуванню перших страв: богач, юшка грибна.
Майстри виробничого навчання Надія Балацька, Наталія БОНДАР, Оксана ГОРОХОВА з учнями груп 28 та 46, що навчаються за професією “Кхар; кондитер”, дослідили щедрі столи, сповнені ситними стравами народу Наддніпрянщини: Київщина, Черкащина, Кіровоградщина, Чернігівщина. ПРиготували други страви: м’ясні крученики фаршировані чорносливом, бігус, лемішку як в старовинному так і в сучасному подаванні.
Класний керівник Євгенія ПРЕКРАСНА-КВІТКА та майстер виробничого навчання Анна КВАСНІЧКО з учнями групи 34, що навчаються за професією “Кухар; кондитер”, дослідили кулінарні надбання Слобожанщини: Харківська, Луганська та Донецька області. Здивували приготуванням забутих, простих, але смачних, солодких страв: медовий манник, ляпуни гречані, авдіївська каша, гарбузовий мед. презентували їх подачу в старовинному та сучасному варіантах.