Професійний навігатор – курс “Приготування коктейлів”

6 лютого в клас-барі училища відбулося перше заняття з курсу  «Приготування коктейлів», яке анонсоване в Освітньому хабі Київщини.

Приготування напоїв, культура їх споживання – це складові частини культури харчування, що є невід’ємною частиною національної і загальнолюдської культури.

Спікери курсу Тетяна ПАЛАМАРЧУК та Анна ТИМОЩУК привідкрили завісу історії що до культури створення та вживання коктейлів, розкрили деякі таїнства з приготування цих напоїв, зокрема,  класичних: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних.  

Учасники заняття відпрацювали приготування безалкогольного коктейлю Махіто, відбулася дегустація напою.

Запрошуємо на друге заняття курсу «Приготування коктейлів» , яке відбудеться в Форматі офлайн/онлайн 27 березня 2023року о 14-00.

Цільова аудиторія: населення територіальних громад.

Просимо зареєструватися за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeub0kbdXdyr0UkS24EP93osHgvifyjNXhhNOwJhyUj3l_O-A/viewform?usp=sf_link

Підключитися до конференції ZOOM –  конференції можна за посиланням

https://us02web.zoom.us/j/7019136545?pwd=OHVUUXdFM3daekdpdHlVSDY2TUtkZz09

або Ідентифікатор конференції: 701 913 6545

Код доступу: 123456

Третій день10 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Вісті з НПЦ

День другий.9 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо, і саме головне, смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

8 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур Євгена […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x