Тиждень професійної освіти – день 4

Більшість мандрівників прагнуть відвідати Лувр у Парижі, Метрополітен у Нью-Йоку, Прадо у Мілані. І не можна відправитись у подорож і не спробувати місцеву кухню. Адже національні страви допомагають ще більше вивчити культуру тієї чи іншої країни.При цьому цікаво не просто спробувати, а й вивчити історію місцевої кухні або її ключових продуктів, дізнатися про дивні кулінарні вподобання. У цьому допоможуть музеї їжі.25 травня 2023 року здобувачі освіти кулінарного напряму в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти віртуально подорожували музеями хліба, звареного борщу, сала, шоколаду, локшини швидкого приготування, німецьких ковбасок, сиру, салямі, гірчиці, оцту, бананів, морозива, підгорілої їжі, огидної їжі тощо.

Віртуальну екскурсію провела завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА.

Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. Вони закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі. Відомий історик Михайло Грушевський писав, що хустка відома на всій території України, починаючи з часів Київської Русі. Вона була поширена в козацьку епоху і дійшла до наших днів. Із нею було пов’язано багато чудових […]

Українські вечорниці – одна з найцікавіших українських традицій, що крізь віки дійшла до нашого часу. Педагоги ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» намагаються підтримувати ці звичаї, повернути із небуття народні свята, відродити багатющу скарбницю духовних надбань, які дійшли до нас із сивої давнини. Маючи на меті доторкнутися до минулого, відродити народну пам’ять, поринути […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x