Тиждень професійної освіти – день 4

Більшість мандрівників прагнуть відвідати Лувр у Парижі, Метрополітен у Нью-Йоку, Прадо у Мілані. І не можна відправитись у подорож і не спробувати місцеву кухню. Адже національні страви допомагають ще більше вивчити культуру тієї чи іншої країни.При цьому цікаво не просто спробувати, а й вивчити історію місцевої кухні або її ключових продуктів, дізнатися про дивні кулінарні вподобання. У цьому допоможуть музеї їжі.25 травня 2023 року здобувачі освіти кулінарного напряму в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти віртуально подорожували музеями хліба, звареного борщу, сала, шоколаду, локшини швидкого приготування, німецьких ковбасок, сиру, салямі, гірчиці, оцту, бананів, морозива, підгорілої їжі, огидної їжі тощо.

Віртуальну екскурсію провела завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА.

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x