- Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів пропонує короткотермінові курси
№ 3\п | Назва курсу “Технологія приготування їжі” | Кількість год | Термін проведення |
1. | Приготування пряникового тіста та прикрашання готових виробів | 21 | |
2. | Приготування пісочного тіста та порційних тістечок з нього | 21 | |
3. | Приготування білково-повітряного тіста та виробів з нього | 21 | |
4. | Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього | 21 | |
5. | Тісто та вироби з нього | 58 | |
6. | Приготування сучасних салатів | 21 | При наборі групи від 7 осіб |
По закінченню навчання з обраного курсу слухачі отримують сертифікат.
- Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів пропонує додаткові освітні послуги:
- проведення майстер–класів;
- курсова підготовка та перепідготовка майстрів виробничого навчання;
- підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання;
- стажування майстрів виробничого навчання;
- консультації з організації виробництва та складання меню;
- консультації з організації шкільного харчування.
Вартість послуг згідно калькуляцій та акту виконаних робіт.
Матеріально-технічна база
Проєкт «НПЦ – запорука успішного навчання»
Проєкт «НПЦ – запорука успішного навчання» Відео
НПЦ Ремонтні роботи Відео