• Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів пропонує короткотермінові курси
№ 3\пНазва курсу “Технологія приготування їжі”Кількість годТермін проведення
1.Приготування пряникового тіста та прикрашання готових виробів21
2.Приготування пісочного тіста та порційних тістечок з нього21
3.Приготування білково-повітряного тіста та виробів з нього21
4.Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього21
5. Тісто та вироби з нього 58
6. Приготування сучасних салатів 21При наборі групи від 7 осіб

По закінченню навчання з обраного курсу слухачі отримують сертифікат.

  • Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів пропонує додаткові освітні послуги:

  • проведення майстер–класів;    
  • курсова підготовка та перепідготовка майстрів виробничого навчання;
  • підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання;                                   
  • стажування майстрів виробничого навчання;
  • консультації з організації виробництва та складання меню;
  • консультації з організації шкільного харчування.

Вартість послуг згідно калькуляцій  та акту виконаних робіт.

Матеріально-технічна база

Проєкт «НПЦ – запорука успішного навчання»

Проєкт «НПЦ – запорука успішного навчання» Відео

НПЦ Ремонтні роботи Відео

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x